När skall sveriges innevånare sluta gåpå allt trams från politikerna? Vi i lilla Sverige skall frälsa världen från undergång genom minskat koldioxidutsläpp. Nio miljoner människor och fyra miljoner bilar. Om vi i Sverige slutar köra bil och slutar andas ut koldioxid finns inte så fina instrument att de kan mäta den minskade halten koldioxid i luften. Läste att det säljs 1200 nya bilar i Kina varje dag. Jo, kineserna lovar att minska utsläppet av koldioxid men hur och vem skall mäta att just kineserna minskar utsläppen av koldioxid?
Hela den snurriga debatten om vår miljö tror jag mest är till för att få in mera skatt och ännu mera skatt. GULDKALVEN koldioxid!
Vakna svenska folk och tänk över vad politikerna svamlar om. Lovar en politiker något så betänk att det är Dina pengar som används till dessa löften. Allt går ut på att få in mer pengar i kassakistan, DINA och mina slantar.
Vad är då skillnaden på politiker i olika länder? INGENTING! Absolut ingenting. Det är samma sorts människor som blir politiker över hela världen. Det som skiljer är hur folk reagerar på vad dessa politiker hittar på. Om människorna inget får veta eller inte läser, inte kan läsa, får desinformation eller inte bryr sig, ja då kan politikerna fortsätta med tokerierna helt ostörda. Varför är det så få som bryr sig i vår lilla ankdamm? Vi är väl nöjda och politikerna säger ju att vi lever i världens bästa land.
I Sverige sätter vi inte regeringsmotståndare i husarrest, nej regeringen lovar bara att inte tala med de som har annan åsikt än de etablerade politikerna från V till M.
Det hjälper inte att sätta in andra politiker i maktpossition. Det hjälper bara att bry sig när politiker hittar på nya tokerier. Skriva brev, skicka insändare, blogga och utnytja alla tänkbara kanaler för att ifrågasätta vad dessa, ofta maktgalna, människor hittar på. Är vi inte nöjda så bör våra politiker få vetskap om vad vi tycker, oftare än vart 4:e år.