Vad var det Riksledaren Reinfeldt sa 2006? Var det inte något om att Sverige inte kunde stifta en lag, som gjorde en hel generation till kriminella? Tror det var något i den stilen han yttrade. Det kommer fortfarande skitsnack från regeringen. Ljuger de ena gången ljuger de väl andra gången. Kan man lita på vad Riksledaren säger?
Nu är fildelningslagen på plats och det är bara att vänta på följderna.
Kan undra vad som skulle hända om en minderårig åker dit för fildelning och alla andra ungdomar, som fildelar, går till polisen och anmäler varandra för fildelning. Måste inte polisen ta emot den anmälan? Skall inte domstol avgöra allvaret i varje enskilt fall och bedöma bötesbeloppets storlek? Kommer svenska domstolar och polisen orka med det merarbetet? All annan verksamhet måste nerprioriteras för att kunna bötfälla dessa ungdomar.

Nej, nu har våren gjort sitt intåg här och det betyder att livet känns bättre även om dessa politiker tjafsar och ljuger om det mesta för att hålla massorna (oss) lugna.
Nu går jag ut i solen och vårluften ett tag.