Läste i VK (mitt gamla husorgan) att polisen stormat in i en lägenhet i Umeå för att göra en husrannsakan. Det var bara ett litet problem: Lägenheten hade bytt ägare. Denna händelse är nog ovanlig men kommer att bli mycket vanlig när IPRED-gubbarna får hållas. Låt oss säga att det bara är 150000 som fildelar olagligt i Sverige. Det skulle bli 150000 husrannsakningar och beslag av datorer. MP3-spelare, USB-minnen, mobiltelefoner, kameror, SD-minnen, CD-skivor och annat som kan innehålla en ev. olaglig film eller MP3-låt. Vilka enorma kostnader det kommer att bli.
Vem kommer då att drabbas av dessa husrannsakningar? De riktigt stora ned/uppladdarna blir naturligtvis oupptäckta men ungdomarna kanske kommer att utsättas för en del nattliga påhälsningar av dessa IPRED-poliser.
HUR 17 HAR SVERIGE HAMNAT I DETTA LÄGE?
ORDET ÄR ASP! En lättpåverkad politiker.