MÅÅD och Carlgren skall se till att Sverige har världens hårdaste miljölagar! Efter 2030 skall vi bara använda miljövänliga drivmedel. Till vad? Misstänker det gått käpprätt åt pipan med detta land innan 2030 och då behöver vi inga fossila bränslen till bilar. Då kör vi åsnekärror ut på åkrarna och hoppas på ekonomiska bidrag från fjärran östern för vår överlevnad.
Vi har nu den värsta ekonomikrisen i modern tid och MÅÅD och Carlgren talar om vad som skall ske 2030. Vilket surr från dessa politiker. MÅÅD går till val på att kärnkraften skall bort och nu skall hon förnya de reaktorer vi har. Det är ett bra beslut men eftersom det kommer från denna sladdrande högröstade norrländska kan man inte riktigt lita på att hon säger det hon funderar på.
Utfärda yrkesförbud på en del regeringsmedlemmar!