Nu har Carlgren bestämt att svenska bilister ska rädda världen från koldioxidfaran. Hur kan en människa tänka så dåraktigt? Det ska kännas att köra på fossila bränslen. Ja ja, men blir det så mycket mindre utsläpp på världsbasis om hela vår bilpark stoppar? Carlgren är en ren katastrof för Sverige. Finns det ingen som har makt att stoppa miljönissen? Var hamnar de extra skattemiljoner, som dessa nya skattepålagor ger statskassan? Han med svansen (finansministern) är det väl som bestämmer och han börjar nog se botten på kistan nu. Fast alla dessa ekonomiska och miljötekniska problem löser nog arbetskraftsinvandringen.
Vi pensionärer har det ju alldeles för bra och där kommer säkert han med svansen att ta in några extra miljarder till nya bankaffärer och delägande i Svensk bilindustri. På tal om bilindustri. Det kan inte vara rimligt med alla bilindustrier i Europa. Ett rimligt antal biltillverkare i Europa bör nog vara högst 5. Volvo och SAAB kan kanske bli underleverantörer men inga egna märken. Måååd O kanske kommer att lämna politiken och bli Volvochef. Haha.