Vem är det Miljöministern talat med angående att oljan håller på att sina? Tror det måste övergå Carlgrens förmåga att beräkna hur mycket råolja det återstår i världen, all den stund långt ifrån all olja är funnen. Orsaken till snacket är att många ser sin chans att tjäna storkovan på höjda oljepriser. Han med svansen (ekonomiministern), glömmer alltid vad den kar’n heter, får in massor med skattekronnor. Miljöministern talar om extra koldioxidskatt. Vem har lurat i den kar’n att miljön blir bättre med hög skatt på koldioxid? Det är väl endast minskade utsläpp av koldioxid som minskar koldioxiden i luften. Meddela mig om jag tagit fel. Politiker verkar tro att vi, som röstat på dom är helt dumma. Ja, när det gäller röstning på vissa politiker kanske vi är dumma som inte förstår vad vi ställer till med. Själv skall jag nog kontrollera en del namn innan jag ev. röstar nästa gång.
Vi får bättra oss till 2010.